Reservatiesysteem Toneel

Gebruikte tools

PHP, Laravel

Wat is dit project?

Voor het project PHP heb ik samen in groep een reservatiesysteem uitgebouwd voor de Zammelse Toneelvrienden. Dit was de eerste keer dat we een echt project voor een klant maakten. Hiervoor moest een volledige eisenanalyse opgesteld worden. De applicatie veranderde ook bovendien aanzienkelijk naarmate de behoeften van de klant veranderde.

Tijdens de uitwerkingsfase lag mijn taak voornamelijk in het maken van de layouts. Niet enkel dit, maar ook diverse andere functionaliteiten voor de administrator, zoals toneelstukken toevoegen en verwijderen, beschikbaarheden ingeven voor mensen die telefonisch willen reserveren.

Dit hele project was ook een leerrijk moment voor mij. Dit is de eerste keer dat we echt na een eisenanalyse ook aan de slag gaan met de klant in een uitwerkingsfase. Ons team elke week een SCRUM-meeting om mee te blijven met wat we allemaal hebben kunnen presteren op een weeklijkse basis. Het project heeft mij op die manier ook veel bijgeleerd op het nakomen en controleren van je werk. Realistisch blijven met wat je kan of niet kan bereiken is ook iets dat voor mij belangrijk is geworden tijdens deze periode.